.

.

7-inčni 4 linija заварка zaslon osjetljiv na dodir opšte brod DVD / GPS kućište navigacijskog prikaza zaslon osjetljiv na dodir stroj zaslon osjetljiv na dodir

7-inčni 4 linija заварка zaslon osjetljiv na dodir opšte brod DVD / GPS kućište navigacijskog prikaza zaslon osjetljiv na dodir stroj zaslon osjetljiv na dodir

HRK 66.00
HRK 90.00

Količina robe
Prisutan


100% Novi pravi biljka izravne prodaje 7-inčni ultra precision osjetljiv zaslon osjetljiv na dodir
Mogu se koristiti : postavljanje LCD ekran, auto DVD motora broda, navigacija GPS, modifikacija, stroj red, stroj, stroj provjere, POS stroj, medicinska oprema, industrijska oprema, etc.
Kupnju je potrebno unaprijed znati
Kupci mogu kontaktirati prodavatelja prije kupnje dijete, ako je roba, a zatim fotografirati dijete.
Trgovina robe za стопроцентного novi dodir, prije nego što je isporuka prvog testa će biti dobar kupac kupiti dijete, kupac primio proizvod, prije nego što otvorite pakiranje, da se vidi je li dijete netaknut. Kako bi izbjegli nepotrebne gubitke, ako je roba oštećena i nema, molimo vas, kontaktirajte prodavatelja na dan primitka.
I ekran osjetljiv na dodir krhak, molimo vas da sa kupcima gentlyand, kao što je kupnja dječje zaslon osjetljiv na dodir неповреждена, ali kvar zaslona osjetljivog na dodir može biti vraćen prodavatelju za dijete, ako se dječji dućan ne boli jamstveni rok za novo, a kupcima potrebno zaključiti ugovor o transportu, nadam se da će kupci će shvatiti.
Rok isporuke u roku od 24 sata od isporuke, ako postoji odredi kupac, molimo vas, kontaktirajte prodavatelja.

Ostale značajke

brend:
ланжуу
Tip Proizvoda:
Tablet LCD zaslon
Najbolje ponude