.

.

ZH-UF-U-disk USB led controller card for single&dual color led text display max 672*48,512*64 pikseli za modul P10,P13.33,F3.75

ZH-UF-U-disk USB led controller card for single&dual color led text display max 672*48,512*64 pikseli za modul P10,P13.33,F3.75

HRK 69.12

Količina robe
Prisutan


Imajte na umu : jer litij baterija je opasan proizvod, mnogi kurirske tvrtke ne prihvate ili naplaćuju veće naknade za prijevoz.Ako se klijenti odluče za DHL, Fe Dex, TNT, Aramex, Aliexpress Premium Shipping, e Packet Shipping, mi ćemo poslati hranu bez litij baterija.Ako kupci će izabrati drugu naprijed, mi smo i dalje ćemo poslati posjetnicu s uključenim baterijom.Ako vam je zaista potrebna baterija, molimo vas da nas unaprijed kontaktirate. Hvala!
Kartica kontroler led zaslona ZH-UF
Broj modela : ZH-UF
Pixel :
single boja : Max 2048*16,1024 * 32,672*48,512*64
Dual boji : Max 1024*16,512*32,336*48,256*64
Pun boja za P10,P13.33,P16, P20 : (1/3 X Mono)piksela
Povezivanje : USB port
Sučelje : 2xhub08, 4xhub12
Način skeniranja : 1/16,1/8, 1/4 single i dual boji modul, modul boji
Radna temperatura : - 30 ~70 stupnjeva celzijusa
Timer : HH / MM/SS, ugrađeni satni okvir
Podrška za JPG, BMP, GIF
Podrška za format Rich Text format (RTF)
Prikaz temperature i vlažnosti ne podržava program : dodajte do 32 programa može se postaviti za reproduciranje мультипрограммы fiksne duljine, sinkronizirana je reprodukcija, reprodukcija pod-vremena, jedne drži широковещательную Многодиапазонную prijenos : svaki program može dodati do četiri istovremena slobodnih particija (ne псевдодиапазон u tradicionalnom smislu),bilo koje veličine, lokacije, raditi bez obzira na vrstu programa : grafika, titlovi, digitalni vrijeme, analogni dial, animacija prekidač vrijeme : podrška za softver za prisilno prebacivanje i prekidača timer radni napon : DC5 V(raspon 3,2~5,5 v) prikaz vremena : podrška za digitalne vremena i analogni set način rada : 60 vrsta prikaz rada i 42 vrste izlaza bilo koja kombinacija od više od dvije tisuće vrsta slučajne kombinacije savršene usklađenosti toka ruba vode : više od deset vrsta vode run Side Mode podržava jednu particiju za pokretanje bočnog profila prilagodba svjetline : podrška 0-15 ručno podešavanje svjetline
Kapacitet uređaja : byte 8 M
slika softver :
Carina
1. cijena koju ste platili za proizvod, isključuje bilo koji carinski porez.Naša tvrtka ne preuzima nikakve obveze u zemlji odredišta.
2.mi pokušavamo pomoći klijentima smanjili ili izbjegli bilo kakve PDV ili PDV-a,ili druge poreze na uvoz,ali ne možemo jamčiti da nema poreznih prihoda, jer to ovisi od carinske politike u zemlji kupca. Ako carina zemlje primatelja će vam naplatiti neki porezi za upućivanje, primatelj je dužan platiti carinu i porez .Klijent snosi odgovornost za carinska pristojba .
3.molimo, imajte na umu da je carina u svim zemljama ima pravo pregledati svu poštu za svoje zemlje i naplatiti carina za robu. I Chantop co., doo ne preuzima odgovornost za bilo kakve uvozne carine/porezi.
4.sve uvozne pristojbe ili naknade su odgovornost kupca.
Dostava
1. Chantop potpisala ugovor o dostavljanja s poznatim express-zastupnici tvrtke (kao što su DHL, Fed Ex i EMS). I mogu dobiti veliki popust od njih možemo ponuditi najjeftinije cijene za prosljeđivanje na vas. I otprema prati online. Mi ćemo vam broj za praćenje, što je samo poslati ga.
2. proizvodi se šalju nakon potvrde plaćanja.
3.mi ćemo brod dogovor putem EMS,DHL,UPS,FEDEX ili nadzemni vod mail.
4.mi ne snosimo odgovornost za bilo kakve nezgode ,kašnjenja ili drugih pitanja koja su odgovornost za isporuku usluga.
Plaćanje
1. uplata mora biti izvršena u roku od 3 dana od narudžbe.
2.uzimamo posredništvo,kreditne kartice,bankovni transfer.
3. Mi smo samo brod na adresi Dalje Aliexpress.com Ako ne da nas o tome obavijestite.
Pravila povrata
1.Ako je proizvod neispravan, molimo vas, obavijestite nas o tome u roku od 3 dana od dana isporuke.Chantop će povrat novca ili povrat novca u roku od 7 dana od momenta slanja Vaše narudžbe.

Ostale značajke

Broj Modela:
F-FUJ
Tip Motora:
zaslon prikazuje sliku
Sučelje:
USB
Podrška za više jezika:
DA
Podrška za animacije:
DA
Animacija vrijeme sati:
Ugrađivanja
Piksel (jedne boje):
672*48,512*64
Piksel (dual boji):
336*48,256*64
Najbolje ponude