.

.

ZH-U2 USB / U-disk + serijski port led naknada za upravljanje 1024*64,1360*48 pikseli za led e-zaslona pomiče zaslon

ZH-U2 USB / U-disk + serijski port led naknada za upravljanje 1024*64,1360*48 pikseli za led e-zaslona pomiče zaslon

HRK 97.92

Količina robe
Prisutan


Imajte na umu : jer litij baterija je opasan proizvod, mnogi kurirske tvrtke ne prihvate ili naplaćuju veće naknade za prijevoz.Ako se klijenti odluče za DHL, Fe Dex, TNT, Aramex, Aliexpress Premium Shipping, e Packet Shipping, mi ćemo poslati hranu bez litij baterija.Ako kupci će izabrati drugu naprijed, mi smo i dalje ćemo poslati posjetnicu s uključenim baterijom.Ako vam je zaista potrebna baterija, molimo vas da nas unaprijed kontaktirate. Hvala!
Kartica kontroler led zaslona ZH-U2
Broj modela : ZH-U2
Pixel :
Single boja : Max 4096*16,2048 * 32,1360*48,1024*64
Dual boji : Max 2048*16,1024*32,680*48,512*64
Pun boja za P10, P13. 33, P16, P20 : (1/3 x Mono)piksela
Povezivanje : USB / serial port
Sučelje : 2xhub08, 4xhub12
Način skeniranja : 1/16,1/8, 1/4 jedne boje i dvije modul, modul boji
Radna temperatura : - 30 ~70 stupnjeva celzijusa
Timer : HH / MM/SS, ugrađeni satni okvir
Podrška za JPG, BMP, GIF
Rich Text format support (RTF) program : dodati do 32 programe možete instalirati na fiksnu dužinu многопрограммного reprodukcije, Sinkroni reprodukcija, pod-vrijeme reprodukcije, jednu blokadu broadcast Многодиапазона : svaki program može dodati do četiri istovremena slobodnih particija (ne псевдодиапазон u tradicionalnom smislu),bilo koje veličine, lokacije, raditi bez obzira na vrstu programa : grafika, titlovi, digitalni vrijeme, analogni dial, animacija prekidač vrijeme : podrška za softver za prisilno prebacivanje i prekidača timer radni napon : DC5 V(raspon 3.2~5.5 V) prikaz vremena : podrška za digitalne vremena i analogni set način rada : 60 vrsta prikaza i 42 vrste izlaza bilo koja kombinacija od više od dvije tisuće vrsta slučajne kombinacije savršene usklađenosti s tekućom na rubu vode : više od deset vrsta vode run Side Mode podržava jednu particiju za pokretanje bočnog profila prilagodba svjetline : podrška 0-15 ručno podešavanje svjetline
Kapacitet uređaja : byte 16 M
slika softver :
Carina
1. cijena koju ste platili za proizvod, isključuje bilo koji carinski porez.Naša tvrtka ne preuzima nikakve obveze u zemlji odredišta.
2.mi pokušavamo pomoći klijentima smanjili ili izbjegli bilo kakve PDV ili PDV-a,ili druge poreze na uvoz,ali ne možemo jamčiti da nema poreznih prihoda, jer to ovisi od carinske politike u zemlji kupca. Ako carina zemlje primatelja će vam naplatiti neki porezi za upućivanje, primatelj je dužan platiti carinu i porez .Klijent snosi odgovornost za carinska pristojba .
3.molimo, imajte na umu da je carina u svim zemljama ima pravo pregledati svu poštu za svoje zemlje i naplatiti carina za robu. I Chantop co., doo ne preuzima odgovornost za bilo kakve uvozne carine/porezi.
4.sve uvozne pristojbe ili naknade su odgovornost kupca.
Dostava
1. Chantop potpisala ugovor o dostavljanja s poznatim express-zastupnici tvrtke (kao što su DHL, Fed Ex i EMS). I mogu dobiti veliki popust od njih možemo ponuditi najjeftinije cijene za prosljeđivanje na vas. I otprema prati online. Mi ćemo vam broj za praćenje, što je samo poslati ga.
2. proizvodi se šalju nakon potvrde plaćanja.
3.mi ćemo brod dogovor putem EMS,DHL,UPS,FEDEX ili nadzemni vod mail.
4.mi ne snosimo odgovornost za bilo kakve nezgode ,kašnjenja ili drugih pitanja koja su odgovornost za isporuku usluga.
Plaćanje
1. uplata mora biti izvršena u roku od 3 dana od narudžbe.
2.uzimamo posredništvo,kreditne kartice,bankovni transfer.
3. Mi smo samo brod na adresi Dalje Aliexpress.com Ako se ne javite nam.
Pravila povrata
1.Ako je proizvod neispravan, molimo vas, obavijestite nas o tome u roku od 3 dana od dana isporuke.Chantop će povrat novca ili povrat novca u roku od 7 dana od momenta slanja Vaše narudžbe.Roba vraća nakon 7 dana isporuke, imaju pravo samo na popravak.

Ostale značajke

Broj Modela:
F-U2
Tip Motora:
zaslon prikazuje sliku
Sučelje:
USB i serijski port
Podrška za više jezika:
DA
Podrška za animacije:
DA
Animacija vrijeme sati:
Ugrađivanja
Piksel (jedne boje):
1024*64,1360*48
Piksel (dual boji):
512*64,680*48
Najbolje ponude